Швейцария 2014

От 13 до 15 май 2014 г. в гр. Бриг, Швейцария се проведе Международен панаир на учебните фирми SwissMeet 2014 от календара на световната мрежа на учебно-тренировъчните предприятия EUROPEN-PEN International

Националната търговско-банкова гимназия се представи с две учебни фирми – "Ароматно усещане" ООД и "Компас Джуниър" ООД

Екипите на двете фирми отново получиха международно признание и бяха наградени като най-добри изложители. Г-н Лоран Комт - председател на Швейцарската централа на учебните фирми Helvartis и председател на EUROPEN-PEN International, връчи на всеки ученик от гимназията и личен сертификат.

По време на посещението се проведоха разговори за продължаване на стажантската програма за ученици от НТБГ, организирана от Швейцарската централа на учебните фирми. Ученици от гимназията за девета поредна година ще имат възможност на проведат производствен стаж в Швейцария през м. август 2014 г.

Бяха обсъдени бъдещи съвместни дейности във връзка с участие на представителен отбор на гимназията в най-голямото събитие в световната мрежа на учебните предприятия – 50-та годишнина на EUROPEN-PEN International, която ще се отбележи тържествено с Международен панаир и други мероприятия в гр. Есен, Германия през м. ноември 2014 г.

Снимки към страницата