• Начало
  • Събития
  • Състезание по икономикс 2016
Състезание по икономикс 2016

На 18.02.2016 г. в зала "Тържествена" на УНСС се състоя официалното връчване  на сертификати  за признаване на резултат  "Отличен 6,00" за приемен изпит на учениците от икономическите училища в България, взели участие в  Националното състезание по икономикс  за средношколци.

От общо 44 класирани ученици 34 са от Националната търговско-банкова гимназия.

Ректорът на Университета - проф. д.ик.н. Стати Статев, връчи сертификатите на победителите в състезанието, което се проведе на 13.02.16 г. в Тестовия център на УНСС. На церемонията присъстваха доц. д-р Стела Ралева - зам.-ректор по обучението в ОКС "Магистър" и дистанционно обучение и зам.-ръководител на катедра "Икономикс", проф. д-р Огнян Симеонов - председател на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ), доц. д-р Лилия Йотова - декан на Общоикономическия факултет, и г-жа Емилия Иванова - член на Координационния съвет на АИУБ и директор на НТБГ-София.

Тържествената церемония беше официално открита от проф. д-р Огнян Симеонов. Той поздрави учениците за отличното им представяне и изрази увереност, че през следващите години те ще продължават да постигат успехи и като студенти на УНСС.

Заповед на директора на НТБГ за награждаване

Към новината в сайта на УНСС

Снимки към страницата