• Начало
  • Събития
  • Състезание по финанси и счетоводство 2015
Състезание по финанси и счетоводство 2015

На 18 декември 2015 г. в зала "Тържествена" на Университете за национално и световно стопанство се състоя тържественото връчване на сертификати на УНСС за признаване на резултат "Отличен 6,00" от приемен изпит на учениците от икономическите училища в България, взели участие в Националното състезание по Финанси и Счетоводство за средношколци.

От общо 53 класирани ученици 39 са от Националната търговско-банкова гимназия.

Ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев връчи сертификати на победителите в състезанието, което се проведе на 12 декември в Тестовия център на УНСС. На церемонията присъстваха проф. д-р Огнян Симеонов, първи зам.-ректор и зам.-ректор по обучението в ОКС "бакалавър",  проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България, Емилия Иванова, директор на Националната търговско-банкова гимназия, Христо Славов, управител на Обединена редакция за книги и периодика "Мисъл" и списание "Счетоводство плюс Данъци, Социални отношения", Емил Евлогиев, зам.-председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС), преподаватели и гости.

Заповед на директора на НТБГ за награждаване

Към новината в сайта на УНСС

Учениците, класирани на първите места в състезанието бяха наградени с Почетна грамота на Националната търговско-банкова гимназия.

Снимки към страницата