Ню Йорк 2018

От 16 до 18 април, 2018 г. в САЩ, Ню Йорк се проведе младежка бизнес среща на върха от календара на световната мрежа на тренировъчните фирми ПЕН Интернешънъл, включваща много национални и международни състезания. В събитието участваха над 200 учебно-тренировъчни фирми от четири континента и 7 държави: Австрия, Бермудите, Бразилия, България, Индонезия, Румъния и САЩ. Националната търговско-банкова гимназия взе участие с две тренировъчни фирми: „Монт де Шокола” и „Хаджийски и Фамилия Джуниър” с ръководители Маргарита Коцева и Бойка Генкова.
На 16.04. четири представителни български отбора взеха участие и се класираха за финалите на две състезания от съпътстващата програма на младежката среща: Управление на човешките ресурси и Маркетинг-стратегии, за което бяха удостоени с грамоти. Отборът на „Хаджийски и Фамилия Джуниър” зае трето място.
На 16.04.2018 г. за единадесети пореден път представителният отбор на НТБГ, с ръководител Радостина Шишкова, участва в световното бизнес състезание за решаване на казус на Харвардския университет Global Business Challenge, в конкуренция с 300 участници от десет държави, разпределени в 28 отбора. Българският отбор се представи отлично в трите кръга на състезателния ден с трима финалисти и заслужено завоюва два златни медала.
В трите дни на международното изложение с много дух, ентусиазъм и упорита работа за привличане и обслужване на клиенти, българските участници от отборите на НТБГ сключиха стотици сделки за милиони долари в условията на активна конкуренция. Тяхното достойно представяне и висок професионализъм бяха заслужено оценени и възнаградени със златно отличие за най-добър щанд на международния панаир за учебно-тренировъчната фирма „Хаджийски и Фамилия Джуниър” с ръководител Бойка Генкова и сребърно отличие за най-добър щанд за  на учебно-тренировъчната фирма „Монт де Шокола с ръководител Маргарита Коцева. Двата отбора бяха отличени със сребърни отличия за каталог и рекламни материали.

Заповед за награждаване

Снимки към страницата