Ню Йорк 2017

От 3 до 5.04.2017 г. в Ню Йорк, САЩ се поведе младежка бизнес среща на върха от календара на световната мрежа на тренировъчните фирми Pen International, включваща много национални и международни състезания. В събитието участваха 220 учебно тренировъчните фирми от 4 континента и 10 държави – Австрия, Белгия, Бермудите, Бразилия, България, Германия, Индонезия, Румъния, САЩ и Южна Корея.

Националната търговско-банкова гимназия взе участие с две тренировъчни фирми: „Бест Фуудс Джуниър“ ООД и „Стевия Лукс Джуниър“ ООД с ръководители Бойка Генкова и Маргарита Коцева. 

На 3.04.2017 г. четири представителни български отбора взеха участие и се класираха за финалите на две нови състезания от съпътстваща програма на младежката среща: „Управление на човешките ресурси“ и „Маркетинг стратегии“, за което бяха удостоени с грамоти. 

На 4.04. за десети пореден път представителният отбор на НТБГ с ръководител Радостина Шишкова. участва в световното бизнес състезание за решаване на казус на Харвардския университет  Global Business Challenge в конкуренция с 400 участници от 10 държави, разпределени в 60 отбора. Българският отбор се представи отлично в трите кръга на състезателния ден с четирима финалисти и заслужено завоюва златен медал. 

Oт 3 до 5 април 2017 г. се проведе межународния панаир на учебно-тренировъчните фирми. В трите дни на международното изложение с 220 отбора, с много дух, ентусиазъм и упорита работа за привличане и обслужване на клиенти, българските участници от отборите на НТБГ сключиха стотици сделки за милиони долари в условията на жестока конкуренция. Тяхното достойно представяне и висок професионализъм бяха заслужено оценени и възнаградени със златно отличие на най-добър търговец на международния панаир за учебно тренировъчната фирма „Бест Фудс Джуниър“ ООД с ръководител Бойка Генкова, сребърно отличие за най-добър уебсайт и сребърно отличие за най-добър щанд за учебна тренировъчната фирма „Стевия Лукс Джуниър“ ООД с ръководител Маргарита Коцева.

Тези състезания бяха 51-во по ред международно участие за НТБГ и със спечелените отличия, наградите, завоювани от училището на международни състезания станаха 154.

Поздравления за нашите отбори!

Към заповедта за награждаване

Снимки към страницата