• Начало
  • Събития
  • Състезание информатика и статистика 2016
Състезание информатика и статистика 2016

На 10.03.2016 г. в зала "Тържествена" на УНСС се състоя официалното връчване  на сертификати за признаване на резултат "Отличен 6,00" от приемен изпит на учениците от икономическите училища в България, взели участие в Националното състезание по приложна информатика и статистика  за средношколци.

Всички 21 класирани ученици  са от Националната търговско-банкова гимназия.

Ректорът на университета - проф. д.ик.н. Стати Статев, връчи сертификатите на победителите в състезанието, което се проведе на 27.02.16 г. в Тестовия център на УНСС. На церемонията присъстваха проф. д-р Камелия Стефанова – декан на Факултета по приложна информатика и статистика, проф. д-р Даниела Фесчиян - зам.-председател на Асоциацията на икономическсите училища в България, проф. д. ик.н. Валентин Кисимов – директор на Центъра за компютърни иновативни системи, и г-жа Емилия Иванова - директор на НТБГ.

Тържествената церемония беше официално открита от проф. д-р Даниела Фесчиян, която поздрави учениците за отличното им представяне и изрази увереност, че през следващите години те ще продължават да постигат успехи и като студенти в УНСС. Победителите в Националното състезание бяха поздравени и от проф. д-р. Камелия Стефанова, и от директора на НТБГ.

Към заповедта за награждаване

Снимки към страницата