• Начало
  • Събития
  • Министър Танев в НТБГ
Министър Танев в НТБГ

На 12.01.2015 г. на официално посещение в НТБГ бяха проф. дпн Тодор Танев - министър на образованието и науката, и г-жа Ваня Кастрева – заместник-министър на образованието и науката

Те разговаряха с екипите на УТФ "Тандем Джуниър" ООД с ръководител г-жа MаргаритаКоцева, УТБ "Глобал Профит Банк" АД с ръководител г-жа Даниела Манчева и УИП "Карол Джуниър" с ръководител г-ца Яна Чутурковаполучили призови национални и международни отличия в икономически състезания.

Гостите посетиха учебен час по свят и личност на г-жа Гинка Базиргянова – главен учител в НТБГ, с ученици от ХІІ клас на тема: "Професионално ориентиране и кариерно развитие". 

Г-н Танев и г-жа Кастрева се срещнаха с преподаватели и ученици от гимназията, с представители на висши учебни заведения, бивши възпитаници на училището, и с работодатели – партньори на НТБГ. Пред тях министърът изнесе лекция на тема: "Планиране на бъдещето". 

Г-н Ангел Цураков – старши учител по история и цивилизация в НТБГ, подари на гостите свои авторски книги с пожелание за здраве и успешна политическа кариера.

По време на срещата г-н Тодор Танев изрази своето възхищение от задълбоченатапрофесионална подготовка на гимназистите и отличното управление на училището. Той поздрави педагозите за отличната им работа и изказа своята благодарност за техния упорит и всеотдаен труд.

Снимки към страницата