• Начало
  • Събития
  • Министър Милошев в НТБГ
Министър Милошев в НТБГ

На 22.04.2013 г., във връзка със 100-годишния юбилей, отличното представяне на Международните панаири на учебно-тренировъчните фирми в Ню Йорк и в Пловдив през месец април и по инициатива на училището, на официално посещение в НТБГ беше министърът на образованието, младежта и науката - чл. кор. проф. Николай Милошев. Той се срещна с преподаватели и ученици, за да се запознае с постигнатите от тях резултати.

Разговаря с екипите на учебно-тренировъчните фирми "Тандем Джуниър" ООД, "Монд дю Шокола" ООД и "Био Кенди" ООД и Учебната търговска банка "Дженерал Инвест Банк" АД, получили призови национални и международни отличия. Членовете на клуб "Еврика" направиха демонстрация по физика с уреди, с които са спечелили градски първенства.

По време на срещата си с учителите г-н Милошев изрази своето възхищение от отличната професионална подготовка на гимназистите, от техния ентусиазъм и от задълбочените им икономически знания. Той поздрави педагозите за отличната им работа и изказа своята благодарност за техния упорит и всеотдаен труд.

Към приветствието на чл. кор. проф. Милошев към ученици и учители на НТБГ

Посещението в сайта на МОМН