Коледна благотворителност
27.11.2021 г.

„Уважаеми родители,

Както в навечерието на всяка Коледа, Управителният съвет на Училищното настоятелство и ръководството на Националната търговско-банкова гимназия, Ви приканваме да участвате в ежегодната Коледна благотворителна кампания.

До 2019 година, повече от десет години, ние провеждахме Благотворителен базар и събирахме от
10 000 до 11 000 лева, които се предоставяха на нуждаещи се наши ученици. През 2020 г., поради епидемията от Covid-19, за първи път организирахме само парична благотворителна кампания, като събрахме 13 785 лева за нуждаещи се деца от НТБГ. 
През настоящата учебна година класните ръководители подадоха заявления за отпускане на 67 благотворителни стипендии за Коледа за деца – сираци, социално слаби или с тежки заболявания. Във всеки клас има нуждаещи се ученици, които с наша помощ биха могли да почувстват освен духа на Коледа, и нашите любов, подкрепа и приятелство.

Молим всички, които имат възможност да се отзоват, да изпратят средства по баковата сметка на Училищното настоятелство в срок до 20 декември 2021 г., за да можем да зарадваме нуждаещите се ученици преди Коледа.

Желаем на всички Вас, Вашите семейства, близки и приятели щастливи, здрави и успешни Коледа и Нова година! Предварително благодарим за Вашата съпричастност!"

Сдружение „Училищно настоятелство на НТБГ“ и Ръководство на НТБГ

Банковата сметка е:

Сдружение „Училищно настоятелство на Национална търговско-банкова гимназия“

Обединена Българска Банка

BG17UBBS80021038947940

Обратно към всички новини