Кандидатствай в НТБГ
21.02.2019 г.

Покана до учениците в седми клас, желаещи да продължат обучението си в НТБГ

На 22 февруари 2019 г. от 9.30 до 16.00 ч. в Зала 5 на Интер Експо Център, град София, на адрес бул. „Цариградско шосе“ № 147 ще се състои ХХ юбилеен панаир по проекта „Интегративно практическо обучение“ на Националната търговско-банкова гимназия. В панаира ще вземат участие 56 учебни банки, учебни застрахователни компани и учебни фирми на НТБГ с 800 ученици от X, XI и XII клас.

Макар проектът да има дългогодишна история, той продължава да е все така актуален и иновативен за българското образование. Тази модерност идва от попълването му през всяка учебна година с нови и различни учебни предприятия, резултат на креативността на всеки нов випуск. Хиляди ученици са преминали обучението си по този проект, създадени са стотици учебни предприятия, осигурено е участието в десетки състезания по света в САЩ, Швейцария, Франция, Германия, Австрия, Финландия, Испания, Словакия, спечелени са стотици награди.

НТБГ е член на световната мрежа на учебните предприятия PenInternational и участник, който има най-голям брой учебни предприятия в света. Учебно-тренировъчната дейност осмисля практическото обучение на учениците в гимназията през последните 20 години и се превърна в запазена марка на високо качество на образованието, предлагано от Националната търговско-банкова гимназия.

Каним всички ученици от седми клас, които имат интерес да продължат обучението си в НТБГ, и техните родители да посетят събитието, което би им дало по-пълна представа за формите и начините на обучение в Националната търговско-банкова гимназия.

Обратно към всички новини

Снимки от новината