105 години НТБГ
01.03.2018 г.

На 23.02.18 г. в зала 3 на Интер Експо Центъра се проведе XIX панаир по проекта "Интегративно практическо обучение". На него взеха участие 55 учебни банки, фирми и формирования с изложители 850 ученици от X, XI и XII клас на Националната търговско-банкова гимназия. Състезателите показаха висок професионализъм в обслужването на клиентите и изключително добри професионални умения.

Това беше отбелязано от всички гости и посетители на събитието: г-жа Таня Михайлова – заместник-министър на образованието и науката, д-р Ваня Кастрева – началник на Регионално управление на образованието София – град, доц. д-р Миланка Славова – заместник ректор на УНСС и председател на Асоциацията на икономическите училища в България, проф. д-р Даниела Фесчиян – заместник-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“ на УНСС, д-р Васил Тодоров – главен секретар на Българската търговско-промишлена палата, г-н Александър Попов – главен експерт в МОН, отговарящ за икономическото образование и обучение, г-н Иван Иванов – директор на Интер Експо Център, София, г-жа Дария Маврудиева, директор на Центъра на учебните предприятия към МОН, представители на банки, фирми и организации, ментори и спонсори на нашите учебни банки, фирми и формирования. 

Посетители на Панаира бяха и бивши възпитаници на  НТБГ. Една от тях - Ева Венциславова от випуск 2015, понастоящем студентка в УНСС, сподели как практическите умения, придобити в училище, й помагат в следването. 

Към заповедта за награждаване на победителите

Обратно към всички новини